Βιογραφικό

Είμαι Ψυχολόγος από το 1993 (Πανεπιστήμιο Κρήτης) και κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Έχω ειδικευτεί στην Οικογενειακή - Συστημική Θεραπεία (1995-1999) και στη Θεραπεία της Οικογένειας στην Τοξικοεξάρτηση (2005) και έχω μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Ψυχιατρική (Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων / 1998-1999).
Επιπλέον κατέχω Πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών (1995), Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (ΕΑΠ / 2002-2008) και Μεταπτυχιακή επιμόρφωση στην «Διοίκηση και Κοινωνικός Σχεδιασμός στην Αντιμετώπιση της Τοξικοεξάρτησης» (Τομέας Κοινωνιολογίας της Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας) (2004).
Διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στην Καλαμαριά, όπου εργάζομαι ψυχοθεραπευτικά από το 2000 με άτομα, ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες.
Ασχολούμαι με την πρόληψη της τοξικοεξάρτησης και τα τελευταία 16 χρόνια εργάζομαι ως Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ανατολικής Θεσσαλονίκης «ΕΛΠΙΔΑ».
Δραστηριοποιούμε στο τομέα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων και της Δια Βίου Εκπαίδευσης και συνεργάζομαι με την ΑΣΠΑΙΤΕ και Κέντρα Δια Βίου Μάθησης.
Έχω την επιστημονική ευθύνη λειτουργίας της ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΝΕΛΙΞΗΣ, μια ΚΟΙΝΣΕΠ που παρέχει συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες